Hytter - Isle of Inishmore

[tillbaka till huvudmenyn]   [tider]   [priser]   [våra färjor]   [våra hamnar]   [bokning]   [information]

 


Överfarten Pembroke-Rosslare

Eftersom vi seglar på en kort sträcka, är hytter på kvällseglingarna väldigt efterfrågade. Vi rekommenderar därför tidig bokning. Ni har tillgång till den bokade hytten direkt när ni kommit ombord på färjan.

Vi ber er notera att hytter endast är tillgängliga på vissa seglingar. Hör med Ferry Center i samband med bokning.

2 Bädds handikapphytt (A2H)
-   Hytt med två bäddar (kojer) och privat dusch/wc. Dörren är anpassad för att en rullstol ska kunna passera och hytten finns i närheten av hissen. 

2 Bäddshytt med dusch/wc (AA2)
-  Hytt med två bäddar (kojer) och privat dusch/wc. Hytten ligger på övre huvuddäck. Ett begränsat antal hytter är utsides (med fönster). 

2 Bädds utsideshytt med dusch/wc (A2)
-- Hytt med två bäddar (kojer) och privat dusch/wc. Hytterna ligger på övre huvuddäck och har fönster, TV, te/kaffekokare och en mindre sittgrupp.

Dubbelhytt med dusch/wc (AC2) -  Hytt med dubbelsäng och privat dusch/wc. Hytterna är utsides och ligger på övre huvuddäck. Förutom fönster har hytten TV, te/kaffekokare och en mindre sittgrupp.

4
-bäddshytt med dusch/wc (AA4) - - Hytt med fyra bäddar (2 underkojer och 2 överkojer) och privat dusch/wc. Även denna hyttyp ligger på övre huvuddäck. Ett begränsat antal hytter har fönster.

 
 

För innehållet på denna hemsida svarar Ferry Center Försäljnings AB i egenskap av Generalagent för Irish Ferries i Skandinavien.
Vi reserverar oss för fel och uteslutningar och förbehåller oss rätten att ändra tider, priser och andra fakta utan föregående avisering.

©Ferry Center Försäljnings AB, Gaffelgränd 16, 271 42 Ystad, Sverige
Senast uppdaterad 2010-01-05