VÅRT LINJENÄT

[tillbaka till huvudmenyn]   [tider]   [priser]   [våra färjor]   [våra hamnar]   [bokning]   [information]

 


Våra korta snabba rutter går över Irländska sjön. Här finns flera dagliga seglingar att välja mellan och linjerna är smarta att kombinera med såväl de direktfärjor som går från Skandinaviska hamnar (Esbjerg-Harwich eller Bergen-Kristiansand-Newcastle t.ex.) eller med rutterna över Engelska Kanalen - t.ex. med P&O Ferries på den korta sträckan mellan Calais och Dover.

kombinera med resa från Norge eller Danmark med DFDS Seaways

Vidare till våra linjer över Irländska sjön:
Tider Irländska sjön
Priser Irländska sjön
Priser för kombibiljett med P&O Ferries

 
   

Smidigaste sättet att ta sig mellan Kontinenten och Irland är att välja någon av direktfärjorna från Frankrike. Eftersom dessa färjor är nattfärjor, tjänar du en semesterdag i varje riktning eftersom du sover dig över till respektive från Irland. Du slipper dessutom omvägen över Storbritannien och kan istället kombinera med avstickare till Andra Världskrigets invasionsstränder, eller till andra historiska och gastronomiska platser i Normandie eller Bretagne


Vidare till våra direktlinjer från Frankrike
Tider direktlinjerna
Priser direktlinjerna

 

För innehållet på denna hemsida svarar Ferry Center Försäljnings AB i egenskap av Generalagent för Irish Ferries i Skandinavien.
Vi reserverar oss för fel och uteslutningar och förbehåller oss rätten att ändra tider, priser och andra fakta utan föregående avisering.

©Ferry Center Försäljnings AB, Gaffelgränd 16, 271 42 Ystad, Sverige
Senast uppdaterad 2010-01-06